Martine Seim

file-spotify-logo-png-4.png

- Ny popkomet fra Bergen!

Martine Seim - Label on it.jpg

Martine Seim Christensen (19) fra Bergen griper tak med sin kraftfulle og særegne stemme, som minner oss litt om superstjernen Rihanna og svenske Zara Larsson. 

 

Sangtalentet ble oppdaget som 15-åring, samtidig som hun selv oppdaget en blomstrende lidenskap for låtskriving, og det siste året har hun jobbet i studio og fokusert på nettopp dette. Martine føler seg mest hjemme i et lekent elektropop-landskap der hun formidler historier om identitet, forhold, og opp- og nedturer som mange kan kjenne seg igjen i.

 

I mars kom debuten «Label on it» som er produsert av Thomas Haugland (L.U:N.A, Lars Vaular, Alan Walker, Kygo m.fl), også kjent som «tomtom», og har høstet gode kritikker; bl.a sier Bergensmagasinet "stemmen hennes har den rette sårheten", og det svenske musikkmagasinet Popmuzik kaller dette en "stark pophit från Norge som du inte får missa".

Martine forteller at låten handler om hvor lett det er å se feilene til andre og aldri sine egne, og prøver å gjenvinne respekt og sin egen selvstendighet, som har blitt kneblet av et usunt forhold.  

 

«Label on it» og 2020 markerer starten på Martine Seim sin reise til å bli en fullverdig artist. "Jeg ønsker å utvikle meg mer som artist med alt det innebærer", sier hun, og interessen for denne unge artisten øker for hver dag som går.

 

Kan dette bli Norges svar på Zara Larsson? 

Bli med på reisen og kom tettere på denne unge og lovende artisten på Facebook og Instagram.

Martine Seim - Label on it.jpg
"Stemmen hennes har den rette sårheten, og lekkert pakket inn i et elektronisk bakteppe"
- Bergensmagasinet
"Stark pophit från Norge som du definitivt inte får missa. Om du gillar topplistepop med stark röst – tänk Zara Larsson, så har du ett hum om hur bra hon låter – så är detta verkligen ett måste. Singeln Label on it bjuder oss på medryckande pop med skön elektronisk produktion" - Popmuzik.se
Hør Label on it HER

Löft AS

Holbergskaien 1

5004 Bergen

www.weareloft.no

myrna@weareloft.no