Pernille Wensel

For 2 år siden sto hun alene på scenen med gitar i hånd og sin første egenskrevne låt, som var hele 9 minutter lang. Dette ble begynnelsen på reisen til den nå 17 år gamle Pernille Wensel fra Bergen, som ofte blir beskrevet som en sammensmelting av Aurora og Adele. Med sin vakre og særegne lyse stemme, og gripende historier om forelskelser og knuste hjerter har hun en helt unik evne til å fange lytterne. Fredag 6.november debuterer hun med singelen “Fix myself”.

 

Pernille kaller seg selv en “håpløs romantiker” og “dagdrømmer” som trives aller best med storslåtte popballader. Hun lager musikk fordi det er “ekte og ærlig”, og husker spesielt siste året på ungdomsskolen, som var en veldig vond og vanskelig tid for henne. 

 

“Det var en periode i livet hvor jeg ikke kunne ta et bilde uten filter og ikke kunne forlate huset uten sminke, fordi jeg følte meg stygg og ekkel uten. Vi lever jo i en “insta perfect world”. Så jeg skrev denne sangen som en liten huskelapp på at jeg er god nok som jeg er, og at andres meninger om meg og hvordan jeg er og ser ut ikke betyr noe. Vi er alle gode nok, fine nok og helt perfekte som uperfekte.” Og slik ble “Fix myself” født. 

Pernille håper denne låten kan hjelpe andre som også har det vanskelig. Hun vet at det er mange der ute som er i samme båt, og det hjelper å vite at man ikke er alene.

 

“Fix myself” er første singel fra den kommende EP´en, og starten på en veldig spennende reise som artist.

Löft AS

Holbergskaien 1

5004 Bergen

www.weareloft.no

myrna@weareloft.no